Om SkyPAD

Om SkyPAD

SkyPAD bestræber sig på at lave produkter af højeste kvalitet. Produkterne henvender sig særligt til Kontor samt Gaming brug. Vi udvikler/får konstant nye ideer, som kan skabe mere stil, komfortabilitet, samt sjov at sidde foran computeren. Vi sigter efter at komme hele verden rundt med vores produkter – og vi er først lige begyndt !

Om SkyPAD Glass 2.0

SkyPAD glas musemåtten er en gammel kending på det Nordiske gaming område, tidligere kendt under andet navn, men helt forståeligt med en kæmpe succes, da musemåtter af glas er yderst præcise. Kan anvendes lige fra dagligt brug til pro-gamer niveau.

SkyPAD glassets overflade består af et hulmønster, der er brændt ind i selve glasset og derfor ikke slides af selv ved hårdhændet brug. Det betyder også let rengøring af musemåtten. Brug husstandens foretrukne glas rens, tør af med en klud, så er musemåtten så god som ny.

 

Gummi-fødderne på SkyPAD måtten giver et fast og skridsikkert greb til bordet, så pladen ikke glider under de ofte hurtige bevægelser som forekommer under gaming. Der er ikke brug for teflon-tape i version 2.0, da måtten er 25% glattere på overfladen end sin forgænger. Måtten har kun fået 3 gange sandblæsning, hvorimod den første version fik 4. Grunden til at vi kan nøjes med mindre sandblæsning, er at laser-øjet på musen simpelthent bliver mere og mere udviklet – altså bedre. Ønsker man en glattere samt mindre larmende overflade, kan man stadig med fordel benytte teflon-tape på fødderne af sin mus.

SkyPAD Glass er lavet af matteret glas. Glasset hærdes først, bliver opvarmet til 600-650 grader og derefter “chokafkølet”. Den hurtige afkøling betyder, at der opstår spændinger i glasset, som gør det meget stærkt. Skulle du gå hen og tabe måtten, går den i en masse uskarpe stykker. Så du vil altså aldrig kunne skære dig på en SkyPAD Glass.

SkyPAD musemåtten måler 350 x 300mm, er næsten umulig at ridse og er meget solid. Den super flotte overflade, er umulig at slide op – du har altså her en musemåtte for livet.

– A Legend reborn

Om SkyPAD Steel

SkyPAD Steel måtten er hos de gamle gamere et materiale man ikke sådan lige glemmer. Selve pladen er opbygget omkring aluminium, som gør at måtten er meget tynd men samtidig meget fast.

SkyPAD Steel har en teflon-lignende belagt topflade, som gør den yderst glat. Måtten er derfor velegnet til gamere som foretrækker hurtige bevægelser med mindst mulig modstand for sin mus. Kanterne rundt om pladen er slebet ind til et aluminiums finish, som giver en lækker sølv skinnende detalje hele vejen rundt om pladen. Bunden på pladen er et stort skridsikkert gummi-underlag, så pladen ikke skrider, under kampens hede.

SkyPAD Steel er ude i 2 modeller alt efter størrelsen der ønskes. Den almindelige version måler 320 x 270 mm. Samt vores XL version måler 400 x 350mm.

– Clean surface, more wins!

Om SkyPAD Soft XXL

SkyPAD Soft XXL måtten er lavet med henblik på de gamere, som kører musen i lav hastighed/sensivity (ofte Counter-Strike spillere) og samtidig har brug for lidt modstand til sin mus, når de hurtige og større bevægelser skal udføres under gaming.

SkyPAD logoet er lagt dybt ned i måtten, så selve overfladen mærkes ens lige meget hvilket område musen benyttes på. Måtten er den største i SkyPAD sortiment og måler hele 450 x 400 x 3mm.

– Go win, big time!