Om SkyPAD

Om SkyPAD

SkyPAD ideen kom sig faktisk af en dag, jeg selv skulle ud og købe en ny musemåtte. Jeg må indrømme, dette var mange år siden sidst, og jeg var derfor ret overrasket over de priser, som mødte mig i butikkerne – for en musemåtte i stof. Jeg husker jeg stod og tænkte, at da jeg var “ung”, kunne man få en musemåtte af glas for de her penge, så nogle må virkelig skumme fløden her. Jeg købte mig en musemåtte, men jeg kunne virkelig ikke slippe tanken om glasmåttens oprindelse. Jeg gik hjem og undersøgte det til bunds. Jeg opdagede, at glasmåtten samt stålmåtten stadig var populære – bare på den anden side af jorden. Det tog mig nogen tid at overbevise leverandøren i syden om, at i Europa, kan måtterne ikke blive store nok. Vi spiller med en lav Sensivity (Hastighedsfrekvens) og laver derfor store armbevægelser under gaming. Dette er lige modsat hos dem.

Da vi har tophold i Europa, i nærmest alle spil, tog de dog henvendelsen og ønskerne seriøst, og vi syntes vi har forbedret et kanon produkt til at blive endnu mere end det var engang.

Jeg ligger selv mange timer i gaming, har altid gjort det, og jeg går ikke fra min elskede glasmåtte igen. Du burde prøve dem! 🙂

Om SkyPAD Steel

SkyPAD Steel måtten er hos de gamle gamere et materiale man ikke sådan lige glemmer. Selve pladen er opbygget omkring aluminium, som gør at måtten er meget tynd men samtidig meget fast.

SkyPAD Steel har en teflon-lignende belagt topflade, som gør den yderst glat. Måtten er derfor velegnet til gamere som foretrækker hurtige bevægelser med mindst mulig modstand for sin mus. Kanterne rundt om pladen er slebet ind til et aluminiums finish, som giver en lækker sølv skinnende detalje hele vejen rundt om pladen. Bunden på pladen er et stort skridsikkert gummi-underlag, så pladen ikke skrider, under kampens hede.

SkyPAD Steel er ude i 2 modeller alt efter størrelsen der ønskes. Den almindelige version måler 320 x 270 mm. Samt vores XL version måler 400 x 350mm.

– Clean surface, more wins!

Om SkyPAD Glass 2.0

SkyPAD glas musemåtten er en gammel kending på det Nordiske gaming område, tidligere kendt under andet navn, men helt forståeligt med en kæmpe succes, da musemåtter af glas er yderst præcise. Kan anvendes lige fra dagligt brug til pro-gamer niveau.

SkyPAD glassets overflade består af et hulmønster, der er brændt ind i selve glasset og derfor ikke slides af selv ved hårdhændet brug. Det betyder også let rengøring af musemåtten. Brug husstandens foretrukne glas rens, tør af med en klud, så er musemåtten så god som ny.

Gummi-fødderne på SkyPAD måtten giver et fast og skridsikkert greb til bordet, så pladen ikke glider under de ofte hurtige bevægelser som forekommer under gaming. Der er ikke brug for teflon tape i version 2.0, hvilket der var i første udgave. Grundet 2.0 simpelthen er glattere hele vejen igennem.

SkyPAD musemåtten måler 350 x 300mm, er næsten umulig at ridse og er meget solid. Den super flotte overflade, er umulig at slide op – du har her en musemåtte for livet.

– A Legend is reborn

Om SkyPAD Soft XXL

SkyPAD Soft XXL måtten er lavet med henblik på de gamere, som kører musen i lav hastighed/sensivity (ofte Counter-Strike spillere) og samtidig har brug for lidt modstand til sin mus, når de hurtige og større bevægelser skal udføres under gaming.

SkyPAD logoet er lagt dybt ned i måtten, så selve overfladen mærkes ens lige meget hvilket område musen benyttes på. Måtten er den største i SkyPAD sortiment og måler hele 450 x 400 x 3mm.

– Go win, big time !

})